غذاهای سنتی ایرانی

تاریخچه غذاهای ایرانی | رستوران شاندیز
تاریخچه غذاهای ایرانی از دیر باز تهیه غذای روزانه برای ایرانیان جزء  جدا نشدنی روزمره بوده. یکی از اصلی تر ین دلایل کار و تلاش و کسب درآمد برای تهیه خوراک می باشد به طوری که می توان گفت حداقل 3/1 درآمد خانوار صرف هزینه های خوارک می شود. در گذشته زمانی که وسایل طبخ غذا مانند امروز پیشرفته ...
ته چین گوجه فرنگی
  مواد لازم:     برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)     كره ۶۰ گرم     سینه‌ مرغ خلالی خرد كرده ۵۰۰ گرم     قرص عصاره‌ مرغ ۱ عدد     ادویه‌ كاری ۱ قاشق چایخوری     قارچ ورقه‌ای خرد ...